Ti írtátok rólunk… Your World

Hogyan Pakolj A Táskádba Tavasszal

A sorozat folytatódik, méghozzá a tavasz kiadással. Nem sok mindenben tér el a tavaszi táskapakolás az őszitől, ugyanolyan változékony az időjárás és bele kell suvasztani a táskába elég sok mindent, hogy kényelmesen nekiindulhassunk egy-egy napnak. De ilyenkor jöhetnek a színek minden mennyiségben! Érdemes tavasszal tartani egy nagy szelektálást, kipakolni teljesen a táskáinkból és csak a legszükségesebb dolgainkat visszapakolni, egyrészt felesleges súlyoktól szabadulhatunk meg, másrészt rend lesz a táskában.

Víz, víz, víz

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen fontos a víz. Mindig legyen nálad legalább egy kis üveges ásványvíz, nekem a kocsiban egy nagy is van és ha nem felejtem el, akkor magammal cipelek egy kicsit is. Mióta hozzászoktattam magam a napi legalább két liter vízhez igényli is a szervezetem és állandóan szomjas vagyok. Próbáltam rávenni magam a termoszra is, de egyszer volt egy rossz élményem, hogy kifolyt, ezért inkább hanyagolom.

Napszemüveg

Előbujt a napocska, ideje elővenni a napszemcsiket. Bár én a télen sem tettem el, mert imádom és mert dioptriás és muszáj felvennem vezetéshez és napsütésben nem bírom elviselni a sima szemüvegemet. Valamiért érzékeny a szemem a napfényre.

Mini esernyő

Ugye nem is kell magyaráznom, egyik perben süt a nap, a másikban meg már esik az eső és ez felváltva 20 percenként.

Filofax, toll és legalább egy dekortapasz

Mint Filofax mániás csak ajánlani tudom, nekem personal méretben van, ami simán befér a táskámba. Imádom, minden nap írok bele és mindent itt vezetek. Végre egy naptár, amibe nem felejtek el írni.. 🙂 Van egy kedvenc tollam, ami pont belepasszol, annyira különleges madaras, kalitkás.

Könyv, ebook olvasó

Nálam általában mindig van egy jó kis könyv, sose tudhatom hol kell várakozni, most ezt szeretném megrendelni Elizabeth Gilbert: Big Magic Kreatív élet félelem nélkül.

Zsebkendő

Zsepi nélkül sehova, végre megtanultam. Az én kedvencem a Zewa, de ha találok vicces mintájúakat, akkor azt is szívesen hordom magammal 🙂

Kézfertőtlenítő

Most a legújabb kedvenc a Touchland Kub2Go, annyira szép a kidolgozása és nagyon sokféle illatban kapható!

Kardigán

Egy vékonyabb kardigán általában befér a táskámba, nagyon fázós vagyok és mindig jól jön.

Sál

Mostanában kísérletezem a selyemmel és a saját készítésű selyemsálamat hordhatom, ami elég vagány érzés. 🙂 Ha hidegebb van, akkor pedig egy vastagabb sálat dobok be a táskába, jó nagyot!

Kalap

Tavasz, napsütés, kalap. Idén venni fogom magamnak egy jó kis szalmakalapot. Ezt mondjuk ne a táskába tedd, hanem a fejedre. 😉

Cukorka, szőlőcukor, rágó

Mert én minden helyzetben képes vagyok éhes lenni és nagyon gyorsan leesik a vércukrom, főleg reggelente.

Telefon és töltő

A telefon nekem egy biztonsági háló, elég sokat járok egyedül a városban é a parkolást is erről intézem. Imádom, hogy bárhonnan meg tudok nézni bármit, főleg a térképet. 2010 óta élek Budapesten de azért google map és Waze forever.

Neszeszeres csomag:

Rúzs

Mostanában rákattantam a rúzsokra, már ki merek lépni a négy fal közül is kirúzsozott szájjal. Kipróbáltam a Max Factor Lipfinityjét és azt kell, hogy mondjam veri az összes rúzst, ez a legtartósabb, amit eddig kipróbáltam. Tuti, hogy be fogok ruházni pár színre a közeljövőben. A Glamour napokról lecsúsztam, de a Joy napokon még szóba jöhet.

Dezodor

Én most egy Niveát használok, de még nem találtam meg az igazit, ha van valakinek tippje szívesen fogadom.

Mini parfüm

Egy összejövetelen kaptam egy mini 30 ml-es BVLGARI parfümöt és annyira megtetszett az illata, hogy folyamatosan nálam van. Lehet, hogy egy nagyobbra is beruházok, ha ez elfogy.

Ajakápoló

Ajakápolóból én a Rituals..-t szeretem a legjobban nagyon jól hidratál és könnyen kenhető, de nem zsíros.

Fényvédős arckrém és BB krém

Én a Nivea Soft arckrémét használom, ami ugyan nem fényvédős de nagyon jól hidratál, nekem ez tette rendbe a vízhiányos bőrömet. Ennek a tetejére szoktam tenni vagy BB krémet, CC krémet vagy egy fényvédős enyhén színezett alapozót.

Hajgumi, hajcsat, hullámcsat

Mint tudjuk ebből sosem elég, nálam mindig elkeverednek valahová

Szemceruza

Általában van nálam, de nem mindig hordom magammal

Gyógyszer

– fejfájásra
– hasfájásra
– hányingerre
– hasmenésre

Ti mit szoktatok ilyenkor tavasszal bepakolni a táskátokba?

Forrás: http://yourworld.hu/index.php/eletmod/item/360-hogyan-pakolj-a-taskadba-tavasszal