Ti írtátok rólunk… My life as a coffee addict

Sokszor bosszankodom, ha a mosdóban vagy nincs több szappan vagy éppen kéztörlő a hiánycikk, mert akkor a tiszta kéz feltétele szóba sem kerülhet. A drogériában kapható gél állagú fajta pedig túl hamar elfogy és mégis viszonylag drága árakon mozog.

Szerencsére rátaláltam a Touchlandre ami meglepően jól bevált, azóta bármikor pillanatokat alatt lefertőtleníthetem a kezem például a hosszú vonatút után.

7 szuper illatban kapható:

Azért kiváló ez a termék mert 13-szor tovább tart mint a drogériában kapható társai, igaz kicsit borsosabb árkategória, de igazán megéri az árát higyétek el.

Számos pozitívumot tudok elmondani róla, lassan 1 hónapos használat óta. Én az eper illatú kézfertőtlenítőt választottam tőlük.

Kub2go lehetőséget biztosít, hogy megőrizzem az egészségem a kezem tisztán tartásával. Bárhol is vagyok, nincsen szükségem víz felhasználására. Ezáltal a környezetet, édesvizeinket is védem. Higiénia, hidratálás és selymes érzet (nincs ragacsos utóérzet), mint a drogériás társainál, vízmentes megoldás, intenzív ápolás az Aloe Vera segítségével. A Kub2go ideális megoldás a mindennapokra kortól és nemtől függetlenül. A praktikus hordozhatósága miatt könnyen a női táskák és a férfi zsebek tartozékává válik.

Használata rendkívül egyszerű permetezz 2-3 alkalommal a kezedbe majd dörzsöld össze Őket amíg az alkohol eltűnik és csak a kellemes illat marad. Egy Kub2go elegendő folyadékot tartalmaz közel 195 kézfertőtlenítésre.

Kupak nélküli biztonságos és higiénikus kialakítás, így nincsen mit elhagyni, nincs mi letörjön és a táskában sem fog kellemetlen meglepetés fogadni, mert nem folyik ki. Csak dobd be a táskádba vagy a zsebedbe és már mehetsz is.

Ami még egy plusz, hogy személyre is szabhatod matricák segítségével, nekem például a blog neve vagyis: mylifeasacoffeeaddict van a matricára rányomva és a termékre van ragasztva.

Forrás: https://mylifeasacoffeeaddict.wordpress.com/2016/04/06/touchland-avagy-a-higienia-foldje/