Ti írtátok rólunk… Design.hu

Kézhigiénia – trendi design, ergonomikus kialakítás

A folyékony állagú kézfertőtlenítők remek alternatívát nyújtanak a felesleges víz- és szappan pazarlás ellen a kézmosásra, nem beszélve arról, mennyivel hatékonyabbak is, hiszen a vírusok, baktériumoknak – melyet szabad szemmel nem láthatunk- több mint 95%-át hatástalanítják, biztosítva ezzel a lehető legnagyobb higiéniát akár a legváratlanabb helyzetekben is.

Mind a Touchland, mind pedig a Germstar olyan felelős vállalatok, akik fontosnak tartják környezeti értékeink védelmét, és azt, hogy természeti kincseinkkel – az igen értékes vízzel – megfelelően gazdálkodjunk. Erre pedig felhívják a vállalatok figyelmét, de újabban már a tudatosan fogyasztó családok számára is kínáltak alternatívákat egyedi kis kiszerelésű kézfertőtlenítő családjaikkal.

A Touchland idén piacra dobott újdonsága, a Kub kézfertőtlenítő sorozat kistestvére, a Kub2go, melyet akár nap mint nap magunkkal vehetünk, és bármikor használhatunk, amikor csak szükségét érezzük.

Mivel a mai rohanó, modern világunk folyamatosan úton tart bennünket, így célszerű, ha útközben is lehetőségünk van odafigyelni a higiéniára, az azonban korántsem mindegy, hogy milyen eszközöket, flakonokat tarunk magunknál.

A kupak nélküli biztonsági zár, és a megfelelően adagolható spray rendszer biztosítja számunkra a könnyű adagolást, a dekoratív, ergonomikus forma, pedig szépen belesimul a tenyerünkbe, és a zsebünkben is könnyedén elfér.

Átlátszó kialakítása révén könnyen nyomon tudjuk követni a tartalmat, arról nem is beszélve, hogy a szép és dekoratív külső, a finom, személyiségünkhöz illő illat bizony mindig késztetést érez a használatára.

A Kub2go 7 formulájával akár a hét minden napjára más és más illatban és hangulatban merülhetünk el: Vanília & Fahéj, Citrus, Eper, Menta, Levendula, Aloe Vera vagy éppen Illatmentes változatban is élvezhetjük a maximális higiéniát….

Forrás: https://design.hu/magazin/ora-tech/elektronika/kezhigienia-trendi-design-ergonomikus-kialakitas