Ti írtátok rólunk… Admirandus

Sajtó – Touchland, a modern kézfertőtlenítő

Néhány héttel ezelőtt figyeltem fel a hazai piac egyik újdonságára, a fent látható kézfertőtlenítőre.

Alapvetően is szeretem az ilyen típusú termékeket, mert sokat utazom és ilyenkor elég kevés az esély egy alapos és higiénikus kézmosásra. Na meg ugye kisgyerekkel is rendelkezem, ő meg aztán tipikusan az a mindent-megfogok fajta, szóval a kézfertőtlenítők állandó lakói a táskámnak.

Az eddigi változatok között azonban még nem sikerült megtalálnom az igazit. Engem roppant mód zavar az erősen (nagyon erősen) érezhető alkoholtartalmuk. Meg a használata után keletkező ragacsos réteg a kezemen. Tűzoltásnak vészhelyzetben persze használjuk, de azért kétszer meggondolom, mire érte nyúlok.

Namost ezen változtat ez a Touchland-féle változat. Ami ugyanis tudni lehet róla:

“Touchland elsőként biztosítja a vízmentes kézmosás élményét kellemetlen utóérzet nélkül. A bőrpuhító formula mélyen behatol a pórusokba, teljesen kiküszöbölve bármely negatív, ragadós maradékot a bőr felületén.

A Touchland prémium minőségű és egészségügyi besorolású megoldás, mely a vízhez hasonlóan egyenletes tisztítást biztosít, miközben hidratálja a kezet és nem hagy maga után ragacsos érzetet. A legtöbb drogériában kapható kézfertőtlenítő sűrű gélt használ alapul. Ezen termékeknél maga a gél avatkozik be az alkohol/baktérium kapcsolatba ezáltal csökkenti az alkohol baktérium ölő hatását és ragacsos hatást kelt. A hosszú bekapcsolódási idő a gélek és az antibakteriális szappanok esetében lehetővé teszik, hogy hosszú távon a baktériumok kialakítsanak egy védekező rendszert.

Az alkohol a kézfertőtlenítők hatóanyaga, így annak használata elkerülhetetlen. A Touchland termékek víz bázisának köszönhetően, egyenletes és gyorsan el tudjuk oszlatni a kezünkön, így az alkoholos illat csak pár másodpercig tart, majd egy hosszantartó kellemes illat lép a helyébe. Jelenleg 7 különböző illatból lehet választani: Vanília – Fahéj, Citrus, Eper, Levendula, Menta, Aloe Vera és Semleges.

Mely baktériumok és vírusok ellen hatásos: MRSA, E-coli, Szalmonella, Pseudomonas, Staph, Hepatitis A & C, Norwalk vírus, SARS, Noro vírus és minden megfázást és influenzát okozó baktérium és vírus.”

A Kub2go a Touchland oldalán rendelhető meg, jelenleg 3490 Ft-os áron. Bankkártyás fizetés esetén nem számítanak fel postaköltséget sem. Pluszpont, hogy minimális felárért egyedi címkézést is kérhetünk, így tényleg a sajátunknak érezhetjük ezt a kis Iphone-ra hajazó cukiságot.

Én már készülök rendelni egy epres változatot, ti hogy álltok vele?