Akció!
 

Kub2go – Illatmentes (kifutó termék)

2 490 Ft 1 500 Ft

A Kub2go porlasztó permetező rendszerét egy elegáns, modern tárolóedénybe csomagoltuk, amely tökéletesen méretezett a női és férfi zsebekhez és biztosítja, hogy a gyors elpárologtató formula egyenletesen oszlik el a kezedben, hogy megölje a káros betegségeket okozó baktériumok 99,99% -át, míg a természetesen hidratáló összetevők megtartják a bőröd lágy és hidratált érzetét egész nap.
(Kifutó termék)

Készleten

Cikkszám: 14-002 Kategória:

Leírás

6 Prémium Összetevő

Kiváló minőségű formulánkat úgy alkottuk meg, hogy kezeidet megszabadítsik a baktériumoktól, miközben finom illatot és hidratált kezeket hagy maga után.

ingredients-1_320x

Ethyl Alkohol

Megöli a leggyakoribb kórokozókat okozó betegségek 99,99% -át, és az FDA az I. kategóriába tartozó hatóanyagként osztályozza, ami azt jelenti, hogy biztonságos és hatékony,

ingredients-2_320x

Aloe Vera

Hidratálja a bőrt anélkül, hogy zsíros érzést adna. Az Aloe Vera A, B, C, D és E vitaminokat tartalmaz. Antioxidáns és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

ingredients-3_320x

Glycereth-26

A Glycereth-26 egy gliceril-észter és egy sokrétű olaj, egy fantasztikus nedvesítőszer és kenőanyag, amely sima, végtelenűl puha érzést nyújt.

#touchlandhu