Akció
 

Power Mist – Citrus

1 000 Ft

Felejtsd el a régi vágású kézfertőtlenítődet, amely a kezedet ragadóssá, szárazzá és orvosi rendelő szagúvá teszi. Ismerd meg a többfunkciós és isteni illatú Power Mist hidratáló kéztisztítót. A Power Mist porlasztó permetező rendszerét egy elegáns, modern tárolóedénybe csomagoltuk, amely tökéletesen méretezett a női és férfi zsebekhez és biztosítja, hogy a gyors elpárologtató formula egyenletesen oszlik el a kezedben, Az alkohol segít megszabadulni a baktriumoktól és vírusoktól, míg a természetesen hidratáló összetevők megtartják a bőröd lágy és hidratált érzetét egész nap.

Elfogyott

Elfogyott

Cikkszám: PM-05 Kategória:
 

Leírás

6 Prémium Összetevő

Kiváló minőségű formulánkat úgy alkottuk meg, hogy kezeidet megszabadítsik a baktériumoktól, miközben finom illatot és hidratált kezeket hagy maga után.

ingredients-1_320x

Ethyl Alkohol

Megöli a leggyakoribb kórokozókat okozó betegségek 99,99% -át, és az FDA az I. kategóriába tartozó hatóanyagként osztályozza, ami azt jelenti, hogy biztonságos és hatékony,

ingredients-2_320x

Aloe Vera

Hidratálja a bőrt anélkül, hogy zsíros érzést adna. Az Aloe Vera A, B, C, D és E vitaminokat tartalmaz. Antioxidáns és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

ingredients-3_320x

Glycereth-26

A Glycereth-26 egy gliceril-észter és egy sokrétű olaj, egy fantasztikus nedvesítőszer és kenőanyag, amely sima, végtelenűl puha érzést nyújt.

ingredients-4_320x

Retek Gyökér Kivonat

Széles spektrumú antimikrobiális védelmet biztosít. Szintén ismert bőrhidratáló hatásáról.

ingredients-5_320x

Lime Olaj

Segít a fiatal bőr megtartásában, és megakadályozza az öregedő tünetek megjelenését a kezeden.

ingredients-6_320x

Citrom Olaj

Természetes antimikrobiális hatóanyagként működik. Fiatalítja, táplálja és tisztítja a bőrt.

#touchlandhu