Akció
 

Power Mist – Aloe Vera

1 000 Ft

Felejtsd el a régi vágású kézfertőtlenítődet, amely a kezedet ragadóssá, szárazzá és orvosi rendelő szagúvá teszi. Ismerd meg a többfunkciós és isteni illatú Power Mist hidratáló kéztisztítót. A Power Mist porlasztó permetező rendszerét egy elegáns, modern tárolóedénybe csomagoltuk, amely tökéletesen méretezett a női és férfi zsebekhez és biztosítja, hogy a gyors elpárologtató formula egyenletesen oszlik el a kezedben, Az alkohol segít megszabadulni a baktriumoktól és vírusoktól, míg a természetesen hidratáló összetevők megtartják a bőröd lágy és hidratált érzetét egész nap.

Elfogyott

Elfogyott

Cikkszám: PM-06 Kategória:
 

Leírás

Termék leírása

A Touchland egy olyan kéztisztító, amely hatékonyan szembeszáll a körülöttünk lévő vírusokkal és baktériumokkal a benne található 67%-os alkoholtartalomnak köszönhetően.  A természetes összetevői és az Aloe Vera segít, hogy a bőröd hidratált maradjon a napi többszöri használat után is.

Termék tartalma

1 x 38ml alkoholos hidratáló kéztisztító

Illat

Aloe vera – tisztaság illata

Hatás

Tisztít és védelmet nyújt a 67%-os alkoholnak hála, valamint a benne található Aloe Vera segítségével hidratál. Kezünkről az alkohol hamar elillan, nem hagy kellemetlen illatot és kezünk sem válik ragacsossá, mint a hasonló gél vagy folyadék állagú kézfertőtlenítőktől.

Bőrtípus

Minden típusra ajánlott. Mivel Aloe Verát tartalmaz, a bőrt hidratáltan tartja és nem áll fenn a kiszáradás és repedezés veszélye, ami lehetőséget adna a vírusok és baktériumok fertőzésének.

Speciális tulajdonságok

Dermatológiailag tesztelt. Állatokon nem teszteltük! Vegán termék.

Használat

Használata rendkívül egyszerű. Két-három fújás a kezünkre Power Mist alkoholos hidratáló kéztisztítóból és az egész kézfelületünkön elterítve védve is vagyunk.

6 Prémium Összetevő

Kiváló minőségű formulánkat úgy alkottuk meg, hogy kezeidet megszabadítsik a baktériumoktól, miközben finom illatot és hidratált kezeket hagy maga után.

ingredients-1_320x

Ethyl Alkohol

Megöli a leggyakoribb kórokozókat okozó betegségek 99,99% -át, és az FDA az I. kategóriába tartozó hatóanyagként osztályozza, ami azt jelenti, hogy biztonságos és hatékony,

ingredients-2_320x

Aloe Vera

Hidratálja a bőrt anélkül, hogy zsíros érzést adna. Az Aloe Vera A, B, C, D és E vitaminokat tartalmaz. Antioxidáns és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

ingredients-3_320x

Glycereth-26

A Glycereth-26 egy gliceril-észter és egy sokrétű olaj, egy fantasztikus nedvesítőszer és kenőanyag, amely sima, végtelenűl puha érzést nyújt.

ingredients-4_320x

Retek Gyökér Kivonat

Széles spektrumú antimikrobiális védelmet biztosít. Szintén ismert bőrhidratáló hatásáról.

ingredients-5_320x

Lime Olaj

Segít a fiatal bőr megtartásában, és megakadályozza az öregedő tünetek megjelenését a kezeden.

ingredients-6_320x

Citrom Olaj

Természetes antimikrobiális hatóanyagként működik. Fiatalítja, táplálja és tisztítja a bőrt.

#touchlandhu