Nagyköveteink

Debreczeni Zita

Karrierjét modellként kezdte, 2000-ben Tisza-tó szépe lett, majd egy évvel később a Miss Universe Hungary döntőse. Ugyanebben az évben a Miss Balatonon harmadik helyezést ért el. Később a kamera másik oldalát választotta, s 2014-ben megszerezte fotós diplomáját a Budapesti Kommunikációs Főiskolán (mai nevén Budapesti Metropolitan Egyetem), és azóta fotósként dolgozik.

Tovább

Verrasztó Evelyn

Európa-bajnok magyar úszó, olimpikon. Ötvenkétszeres magyar bajnok. A Jövő SC sportolója. Edzője édesapja, az egykori úszó olimpikon, Verrasztó Zoltán, valamint Széles Sándor. 2002-ben szerezte első érmét a felnőtt magyar bajnokságon. A 2009-es rövid pályás Európa-bajnokságon Isztambulban 200 méteres vegyes úszásban élete első felnőtt aranyérmét nyerte, világcsúccsal, 2:04.64 időeredménnyel. 2013 januárjától a Magyar Úszó Szövetség sportolói bizottságának tagja lett.

Tovább

Verrasztó Dávid

Világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok magyar úszó. 2003-ban az Európai ifjúsági olimpiai fesztiválon szerzett két aranyérmet. A 2010-es rövid pályás úszó-Európa-bajnokságon 400 méteres vegyes úszásban aranyérmet szerzett. 2015 novemberében negyedik lett a világkupa összetett értékelésében.

Tovább

Karakas Hedvig

Magyar világbajnoki bronzérmes cselgáncsozó. 2005-ben a Wadokai JC versenyzőjeként ifjúsági Eb-n aranyérmes volt. A junior Eb-n és a csapat-Eb-n bronzérmet szerzett. 2009-ben a világ- és az Európa-bajnokságon is harmadik lett. A junior vb-n és az Eb-n egyaránt első helyen végzett. A 2012-es olimpiára kvótát szerzett, a francia Automne Pavia elleni bronzmérkőzését elvesztette, így végül az ötödik helyen végzett. 2014-ben hetedik helyen végzett az Európa-bajnokságon. A 2015-ös világbajnokságon hetedik volt.

Tovább

Bloggerek

Aviana Rahl

Tovább

Herczeg Hajnalka

Tovább

For Her Blog

Tovább

FollowAnna

Tovább

Tamara Rjz

Tovább

Fashi0n Soul

Tovább

Viszkok Fruzsi

Tovább

F.P.Diana

Tovább

Serpenyő Virtuóz

Tovább

Barking Blondie

Tovább

Fashion & City

Tovább

Local Wardrobe

Tovább

Mylifeasacoffeeaddict

Tovább

Shiny and New Blog

Tovább

Csizmadia Gabriella

Tovább

Hello, itt vagyunk