Kub2go

A mindennapi útitársad

Használd bárhol és bármikor

A mai modern világ folyamatosan mozgásban tart miket, állandóan úton vagyunk, és nincs időnk azon gondolkodni, hogy éppen mihez értünk hozzá. Abban szeretnénk neked segíteni, hogy ne kelljen aggódnod azon, hogy mit érintesz meg. A Kub2go elhozza számodra a határok nélküli érintés világát, miközben gondoskodik az egészséged megőrzéséről és a kezed hidratáltságáról.

A te kezedben van!

Hét különböző illat a hét minden napjára

Vanilia & Fahéj I Citrus I Eper I Menta I Levendula I Aloe Vera I Illatmentes

Új formula az alkoholos illat megszüntetésére

HASZNÁLAT

A Kub2go lehetőséget biztosít számodra, hogy megőrizd az egészséged a kezed tisztán tartásával. Használhatod bárhol is vagy, nincsen szükséged víz felhasználására.

ELŐNYÖK

Higiénia, hidratálás és selymes érzet (nincs ragacsos utóérzet), vízmentes megoldás, intenzív ápolás az Aloe Vera segítségével.

CÉLCSOPORT

A Kub2go ideális megoldás a mindennapokra kortól és nemtől függetlenül. Az ergonómikus kialakítása és a praktikus hordozhatósága miatt könnyen a női táskák és a férfi zsebek tartozékává válik.

RENDSZER

Egyszerű és kényelmes használat. Permetezz 2-3 alkalommal a kezedbe majd dörzsöld össze öket amíg az alkohol eltűnik és csak a kellemes illat marad. Egy Kub2go elegendő folyadékot tartalmaz közel 195 kézmosásra.

VÉDELEM

Kupak nélküli biztonságos és higiénikus kialakítás, így nincsen mit elhagyni és a táskában sem folyik ki. Dobd be a táskádba vagy a zsebedbe és már mehetsz is.

MINŐSÉG

A Kub2go időtállóságát és stapabíró képességét az igényes kialakítás és a minőségi anyagválasztásnak köszönheti.

Hagyományos gél alapú kézfertőtlenítő

A kéz felületének elfedéséhez és a kívánt hatás eléréséhez szükséges mennyiség 3-5 ml. Mivel a kialakításuk miatt nehéz szabályozni az egy kézfertőtlenítésre felhasznált mennyiséget, így mi 4 ml-el számolunk.
59ml/4ml = 15 adag.
Fogyasztói ár: 399 Ft - 890 Ft
1 higiéniás kézmosás költsége: 27 Ft - 59 Ft

A Kub2go

A kéz felületének elfedéséhez és a kívánt higiéniai hatás eléréséhez szükséges mennyiség 3 spray. Az adagolónak köszönhetően könnyen szabályozhatod a felhasználandó mennyiséget.
38 ml - 585spray/3spray = 195 adag
Fogyasztói ár: 2 990 Ft
1 higiéniás kézmosás költsége: 13 Ft - 15 Ft

A Kub2go elmondja helyetted

Tedd egyedivé Kub2go-d megjelenését. Magadnak, barátodnak, barátnődnek, szüleidnek, munkatársaidnak. Mond el nekik Kub2go-val, hogy törődsz az egészségükkel és hogy mennyire fontosak a számodra.

Fordíts figyelmet munkavállalóid és partnereid egészségére és tedd meg az első lépést egy fenntartható jövő felé. Ajándékozz Kub2go-t a saját céged arculatával és ments meg életeket a Touchlives közösséggel.