KUB

Az új generáció megérkezett

KUB - Innovatív üzleti és otthoni megoldás

DESIGN I MINŐSÉG I TELJESÍTMÉNY I ÉLET A TOUCHLANDDEL

Terveztünk neked egy új élményt. A hagyományos kézfertőtlenítők csupán az elsődleges funkciójukat töltik be. A Touchland a higiénia mellett gondol a megjelenésre is. A technológiát és a formatervezést ötvözve tovább merészkedtünk, hogy egy jó élményben legyen részed. A KUB eleganciája lehetővé teszi számodra, hogy bárhova elhelyezhessd - legyen az iroda vagy otthoni környezet - a környezet megzavarása nélkül.

Elköteleztük magunkat a legszigorúbb egészségügyi előírások mellett annak érdekében, hogy a leghatékonyabb kézhigiéniás megoldást nyújtsuk számodra. Míg más termékek az idő során elhasználódnak, alacsony kapacitással rendelkeznek és nem biztosítanak teljes védelmet, A Touchland KUB megfelel az EN 1500 Európai Standardnak és időtálló megoldást kínál.

A Touchland KUB egy okos és ezáltal gazdaságos készülék. Mivel ez egy fenntartható és gazdaságosabb alternatív megoldása a tradicionális kézmosásnak, segít a vállalati és otthoni költségeid csökkentésében.

ELŐNYÖK

Higiénia, hidratálás és selymes érzet (nincs ragacsos utóérzet), vízmentes megoldás, intenzív ápolás az aloe vera segítségével.

FENNTARTÁS

Megnövelt utántöltő kapacitás (2000 kézmosás / utántöltő, amely 4-szer tovább tart mint a hagyományos gél utántöltők).

MEGJELENÉS

Ikonikus és ergonómikus formatervezés, amely tökéletesen beleillik az üzleti és az otthoni környezetbe. Formájának, mobilitásának és méreteinek köszönhetően ideális megoldás lehet mindkét területre.

ÉRINTÉSMENTES

A mágneses zárórendszer miatt a használata teljesen zajmentes és az elhasználódás minimális.

CSEPPVÉDELEM

Az alsó zárt résznek köszönhetően a folyadék nem kerül a padlóra, az alatta elhaladó kisgyerekre vagy háziállatra.

MINŐSÉG

A készülék anyaga ellenáll az intenzív használatból eredő elhasználódásnak, így minden körülmények között megfelelő megoldást biztosít.

HASZNÁLAT

Használat során a logó fénye jelzi a készülék működését és az utántöltő egység cseréjének szükségességét.

ÁRAMELLÁTÁS

Nem szükséges hálózathoz csatlakoztatni, mert a készülék "D" típusú alkáli elemmel működtethető. Az elem nem tartozéka a készüléknek.

A Touchland nyújtotta előnyök

Az Egészségügyi Világszervezet tanulmányai szerint, a kórokozók 80 százaléka a kezünk által terjed. A Touchland megvédi és ápolja a kezedet és egészségessé teszi a munkahelyedet. Tudományosan bizonyított, hogy a kézhigiéniai és kézápolási gyakorlatok bevezetése nagy mértékebn csökkenti a hiányzásos megbetegedések arányát a cégeknél.

A Touchland termékeivel megoldást kínálunk a vállalatok és otthonok számára a költséghatékony kézhigiéniai mechanizmus kialakítására. Csatlakozz hozzánk és nem csak a közvetlen környezeted számára teszel jót, hanem segítesz azokon, akik számára a tiszta víz igazi kincs.

A vállalat arculatának, célkitűzeseinek és társadalmi felelősségvállalásának kommunikációja folyamatosan változik. Az élményre alapozott marketing térhódítása egy új és hatékony eszközt ad a cégek kezébe, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat és magát a Brand-et értékeljék és a megfelelő helyre pozicionálják a saját értékrendjükben. Erősítsd a céged megítélését a Touchland termékeivel.

Egyre növekszik azon vállalatok száma, akik bevételük egy részét társadalmi felelősségvállalásra fordítják. A Touchland segítségével most a Te vállalatod is részt vehet társadalmi felelősségvállalási kampányunkban, amely a legértékesebb erőforrás megőrzésére irányul, a tiszta vízre. Lehetővé tesszük számodra, hogy csatlakozz kezdeményezésünkhöz és ugyanakkor segíts munkavállalóid és partnereid egészségének megőrzésében.

Touchland KUB kialakításának és formájának köszönhetően bárhol elhelyezhető, így akárhol használhatod Te, munkavállalóid és ügyfeleid. A baktériumok és vírusok 80 százaléka érintés útján terjed. A Touchland egy élményt nyújt, mely gondoskodik az egészségedről, egyszerűen, kompromisszumok nélkül.