Minden amit a Touchland-ről tudnod kell

Kézhigiéniás megoldás

Minden Touchland termék aktív összetevője 67%-ban az Isopropyl Alcohol, ami megöli a baktériumok és vírusok 99%-át.

A legtöbb kézfertőtlenítő szernek csak az a fő szempont, hogy fertőtlenítsék a kezet. Nálunk a Touchland mágikus formulájában található természetes bőrpuhító összetevőnek köszönhetően a higiénia megtartása mellett a hidratálás is garantált.

Nem, mert az alkohol nem allergizáló. Viszont a termékben található természetes Aloe vera, amit fontos tudni az arra érzékenyeknek.

Nem, ellentétben az alkohol alapú gél termékkel. A bőrpuhító formula mélyen behatol a pórusokba, teljesen kiküszöbölve bármely negatív, ragadós maradékot a bőr felületén.

A Touchland prémium minőségű és egészségügyi besorolású megoldás, mely a vízhez hasonlóan egyenletes tisztítást biztosít, miközben hidratálja a kezet és nem hagy maga után ragacsos érzetet. A legtöbb drogériában kapható kézfertőtlenítő sűrű gélt használ alapul. Ezen termékeknél maga a gél avatkozik be az alkohol/baktérium kapcsolatba ezáltal csökkenti az alkohol baktérium ölő hatását és ragacsos hatást kelt. A hosszú bekapcsolódási idő a gélek és az antibakteriális szappanok esetében lehetővé teszik, hogy hosszú távon a baktériumok kialakítsanak egy védekező rendszert.

A kereskedelmi forgalomban jelenleg kapható hordozható kiszerelésű kézfertőtlenítők többsége 25-30 kézmosást tesz lehetővé. Ezzel szemben a Power Mist 38ml folyadékot tartalmaz, amely elegendő közel 585 spriccelésre. Egy higiéniás kézmosáshoz 2-3 spriccelés szükséges, kézmérettől függően. Ezáltal akár 195 alkalommal is használhatjuk kedvenc illatú Power Mist kéztisztítónkat.

A vállalati és otthoni megoldások felelőse a KUB, 1 literes (1,000 ml) tartályával 1,500 higiéniás kézmosásra elegendő folyadékot tartalmaz.

Felbontást követően 24 hónapig tárolható. (PAO 24 hónap)

Egy normál kézmosás költsége, ha számolunk a következő komponensekkel: víz, szappan, kéztörlő, idő meghaladja egy átlagos kézfertőtlenítés költségét. Ugyan ezen elven számolva a Touchland termékeivel ez az összeg akár 5-8 forintos költséget tehet csupán ki kézmosásonként. Nem mellékesen egy Power Mist használatával közel 140 liter vizet spórolsz meg.

Nem. A címkézési előírások jelenleg nem teszik kötelezővé a pontos hatékonyság feltüntetését, csupán általánosságban kell meghatározni annak mértékét. Ennek köszönhetően az alkoholt tartalmazó készítmények esetében megengedett a 99,99 százalékos hatékonyság feltüntetése. A valóságban több dologtól függ a fertőtlenítés hatékonysága, mint a behatási idő, a tenyéren történő eloszlás hatékonyága, párolgási idő, alkohol fajtája, az összetevők egymásra gyakorolt hatása, valamint a laborban (kémcsőben) és a laboron kívül (bőrfelületen) végzett vizsgálatok eredményei. Különböző mikroorganizmusok és vírusok különféle módon reagálnak egyes kézfertőtlenítőkre, emiatt ezek összetevői sok esetben eltérnek. A Touchland alkotta megoldás molekuláris szinten gyorsan és hatékonyan teremti meg a kézhigiéniát, miközben védi és hidratálja kezét.

Az alkohol a kézhigiénia megteremtésének fontos hatóanyaga, így annak használata elkerülhetetlen. A Touchland termékek víz bázisának köszönhetően, egyenletes és gyorsan el tudjuk oszlatni a kezünkön, így az alkoholos illat csak pár másodpercig tart, majd egy hosszantartó kellemes illat lép a helyébe. Jelenleg 7 különböző illatból lehet választani: Vanília – Fahéj, Citrus, Erdei gyümölcs, Dinnye, Levendula, Menta és Aloe Vera.

Biztonsági, szabályozási és tudományos ismeretek

A legtöbb körülöttünk lévő baktérium és vírus ellen hatékonyan véd a Touchland a benne található 67% alkoholnak köszönhetően.

Természetesen. Nagyon sok országban a kézfertőtlenítésnek magas kultúrája van, ilyen például az Amerikai Egyesült Államok. A CDC (US Centers for Disease Control) ajánlásaiban az alkohol tartalmú kézfertőtlenítőket jelölik meg a higiénes kézmosás elvégzésének első számú eszközeként a hagyományos víz és a szappan használata helyett.

Teljes garanciát nem tudunk adni a betegségek ellen. A fertőző betegségek 80%-a tapintás útján terjed, így ha rendszeresen gondoskodunk kezünk megfelelő higiéniai állapotáról, akkor csökkenthetjük a betegségek kialakulását.

Igen, a felnőttek segítségével a gyerekek gyorsan megtanulják hogyan kell biztonságosan használni a Touchland termékeit. Fontos azonban, hogy elmondjuk nekik, hogy mivel egy alkohol alapú termékről van szó, így csak külsőleg és a kezeiken alkalmazhatóak. Így a termékeink széles körben használhatóak az óvodákban és iskolákban.

Mindenki, az üzleti megoldástól, az otthonokon át egészen a személyes használatig. A Touchland termékeit úgy tervezték, hogy minden környezetbe tökéletesen illeszkednek. Számos ágazatban megoldást kínálunk: hotelek, vendéglátó egységek, vállalatok, iskolák, személyszállító eszközök, stb.

KUB vállalati és otthoni megoldások

A mosdón kívülre. Olyan helyekre tervezték, ahol sok ember elhalad, így a kézmosás megoldható akár a bejárati ajtóban is, nem kell elmenni a mosdóig. Az alkohol tartalmú kézhigiénia termékek lényege, hogy a kórokozókat víz és szappan használata nélkül távolítsuk el ezzel óvjuk a környezetet és ugyanakkor egészségesek maradunk.

A KUB üzemeltethető micro-USB csatlakozón keresztül hálózatról, vagy 4 darab D típusú alkáli elemmel. Az elemek élettartama 2 év vagy 50,000 használat a KUB készülékben.

A készülék kétféle mennyiséget képes adagolni a beállításának megfelelően. A kis adag kb. 0,7 ml, mely egy átlagos felnőtt kéz megtisztítására elegendő.

Minden KUB 2 éves garanciával rendelkezik. Mivel a rendszer gravitációs alapon működik, nincsen szükség mozgó alkatrészekre, amelyek a folyadékot a tartályból adagolják. A versenytársainkkal ellentétben, minden olyan rendszer, ami elromolhat az idő múlásával az utántöltő tartályba került beépítésre, így azok a tartály cseréjével együtt cserélődnek. Ez tényleg ennyire egyszerű!

Napi karbantartást nem igényel, mindössze két dologra kell figyelnünk, az egyik az elemek cseréje, melyeket vagy 2 évente vagy pedig 50.000 használat után kell eszközölni, másik az utántöltőt cseréje, mely szintén egy mozdulattal elvégezhető.

A KUB utántöltő 1 literes, amely körülbelül 1500 használatra elegendő folyadékot tartalmaz.

A KUB elején található kéz mögötti LED jelzi neked a KUB működését. Ha a fényjelzés fehér színű, a KUB megfelelően működik. Ha piros jelzésű, akkor vagy az elemek vagy az utántöltő cserére szorul. Ennyire egyszerű.

Az KUB-ot úgy terveztük, hogy az alsó zárt résznek köszönhetően a folyadék nem kerül a padlóra, az alatta elhaladó kisgyerekre vagy háziállatra.

Igen, a KUB kialakításának köszönhetően úgy alakíthatod, hogy céged vagy otthonos számára tökéletes legyen, így elláthatod a számodra kívánt logóval.

Nem, a készülék anyaga ellenáll az intenzív használatból eredő elhasználódásnak, így minden körülmények között megfelelő megoldást biztosít. Nem korrodálódik, így hosszú évekig megbízható tásunk lesz.