Fizetési és Szállítási Feltételek

Bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül

Házhozszállítás a Magyar Posta által ajánlott küldeményként: 590 Ft
A megrendelést követően azonnal postára adjuk a csomagot, 2-4 munkanap alatt érkezik meg jellemzően. A szállítás időtartama sajnos már nem rajtunk múlik, mi megteszünk mindent, hogy minél hamarabb kézbe vehesd a Kub2go-dat.

A fizetés még soha nem volt ilyen egyszerű. Bárki fizethet bankkártyával a szokásos módon, vagy kényelmesen, egyetlen jelszóval, ha ingyen regisztrál.
A mobil app segítségével pedig még spórolhat is.

Minden tranzakcióról emailt küldünk, így vásárlásait nyomon követheti akár mobilján is. Próbálja ki!

Egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos. Kártyaadatait csak egyszer kell bepötyögni, utána már akár jelszóval is tud vásárolni, így élmény a vásárlás.

Kártyaadatai biztonságban vannak, a vásárlók pénzét és adatait az MNB felügyelete és PCI DSS megfelelőség védi.

A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzik, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.
Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 14859034

Közvetlen banki átutalás

Házhozszállítás a Magyar Posta által ajánlott küldeményként: 590 Ft
Az utalás jóváírását követően azonnal feladjuk a csomagot, 2-4 munkanap alatt érkezik meg jellemzően. A szállítás időtartama sajnos már nem rajtunk múlik, mi megteszünk mindent, hogy minél hamarabb kézbe vehesd a Kub2go-dat.

Ha nem rendelkezel bankkártyával, vagy egyszerűen csak előnyben részesíted a banki átutalást, mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy rendelésed végösszegét átutald számunkra.

Amennyiben ezt a fizetési módot választottad, megrendelésed véglegesítése után a rendelési összeget az alábbi számlaszámra tudod átutalni 1 munkanapon belül. Rendelésed kiszállítása az összeg megérkezését követően történik. Az 1 munkanapos határidő lejártával, amennyiben az összeg nem érkezik meg számlánkra, a rendelésedet töröljük.

Kedvezményezett neve: Fluff & Friends Bt.
Bank neve: Budapest Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 10101353-25979400-01004001
Közleménybe ne felejtsd el beírni a rendelési azonosítódat.

Átvétel Pick Pack Ponton

Díjszabás alább található.

A megrendelés napján feladjuk a csomagot, ami 2-5 munkanap alatt érkezik meg jellemzően.

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. A több mint 600 Pick Pack Pont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.
Rendelésed becsomagolva veheted át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül.

A PICK PACK PONTOKON TÖRTÉNŐ ÁTVÉTEL DÍJSZABÁSA
Minden csomagra: 790 Ft

Személyes átvétel - Utánvétel vagy előre fizetés

Személyes átvétellel is kérheted csomagodat. Ebben az esetben nincsen mást tenned, mint előre egyeztetett időpontban eljössz a 1134 Budapest, Váci út 31. szám (a Costa Coffee-t is itt találod) alá és mi odaadjuk neked a megrendelt csomagodat. Csomagodat jellemzően a megrendelést követő munkanapon tudod átvenni, de erről küldünk értesítést.

Személyes átvételre munkanapokon 9:30 és 17:30 között van lehetőség.

Személyes átvételkor lehetőséged van készpénzben is fizetni, de előre is ki tudod egyenlíteni a csomagod árát átutalással, illetve rendeléskor bankkártyás fizetéssel a honlapunkon.

atvevohely