Fizetés és Szállítás

Bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül

A fizetés még soha nem volt ilyen egyszerű. Bárki fizethet bankkártyával a szokásos módon, vagy kényelmesen, egyetlen jelszóval, ha ingyen regisztrál.
A mobil app segítségével pedig még spórolhat is. Minden tranzakcióról emailt küldünk, így vásárlásait nyomon követheti akár mobilján is.

Kártyaadatai biztonságban vannak, a vásárlók pénzét és adatait az MNB felügyelete és PCI DSS megfelelőség védi. Egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos. Kártyaadatait csak egyszer kell bepötyögni, utána már akár jelszóval is tud vásárolni, így élmény a vásárlás.

A Barion Magyarország új online fizetési megoldása.

A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzik, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.
Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 14859034
További információ

Közvetlen banki átutalás

Ha nem rendelkezel bankkártyával, vagy egyszerűen csak előnyben részesíted a banki átutalást, mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy rendelésed végösszegét átutald számunkra.
Amennyiben ezt a fizetési módot választottad, megrendelésed véglegesítése után a rendelési összeget az alábbi számlaszámra tudod átutalni 1 munkanapon belül. Rendelésed kiszállítása az összeg megérkezését követően történik. Az 1 munkanapos határidő lejártával, amennyiben az összeg nem érkezik meg számlánkra, a rendelésedet töröljük.

Kedvezményezett neve: Premier Group Kft.
Bank neve: K&H Bank
Bankszámlaszám:10400164-50526682-48871004
Közleménybe ne felejtsd el beírni a rendelési azonosítódat.

Átvétel Pick Pack Ponton

A megrendelést követően feladjuk a csomagot, ami 3-8 munkanap alatt érkezik meg jellemzően.
A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. A több mint 600 Pick Pack Pont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.
Rendelésed becsomagolva veheted át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül.

A PICK PACK PONTOKON TÖRTÉNŐ ÁTVÉTEL DÍJSZABÁSA
Előre fizetés esetén: 1190 Ft
Utánvétel esetén: 1590 Ft

Házhozszállítás GLS futárral

A megrendelést követően feladjuk a csomagot, ami 3-6 munkanap alatt érkezik meg jellemzően.

A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt.
A modern informatikai megoldásoknak köszönhetően a GLS-sel való együttműködés egyszerű, biztonságos és kényelmes.

A GLS HÁZHOSZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA
Előre fizetés esetén: 990Ft
Utánvétel esetén: 1290 Ft

Ajánlott küldeményként a Magyar Posta által

A megrendelést követő napon feladjuk a csomagot, ami 1-3 munkanap alatt érkezik meg jellemzően.
Csomagodat a Magyar Posta fogja házhoz szállítani 9-17 óra között, elsőbbségi ajánlott küldeményként, az esetek 90%-ában a feladást követő munkanapon. Ha nem talál otthon, akkor akár az helyileg illetékes postán is át tudod venni a csomagodat.

A MAGYAR POSTA DÍJSZABÁSA
Előre fizetés esetén – kis csomag: 690 Ft
Előre fizetés esetén – nagy csomag: 890 Ft